logotj2

Vysoká výhra s Jalubím B.

Topolná  - Jalubí B   8:1 (4:0)

branky:Hoferek O.2,Pavelec D.2,Hoferek J.,Hoferek P.,Rozsypálek P., Stuchlík Mar.,
sestava: Blaho C.-Viceník R.,Hoferek O.,Hoferek P.,Vašťák R.- Rozsypálek P.,Pavelec D.,Hoferek J.,Fišer,-Válek A.,Stuchlík Mar.

foto zde


Komentář slovácký deník:
Hosté přijeli do Topolné pouze v deseti hráčích a od začátku utkání to bylo na hřišti znát. V 7. minutě centroval před branku Rozsypálek a hostující obrana si srazila míč do vlastní branky. Hned o pět minut později udeřili domácí podruhé, když se prosadil Pavelec. Hra se odehrávala především na hostující polovině a domácí měli jednoznačnou převahu. Třetí branku přidal P. Hoferek, který zužitkoval pěknou nahrávku Pavelce. Poločasové skóre zpečetil O. Hoferek, když se jeho střela otřela o tyčku a skončila v hostující brance. Druhý poločas nepřinesl žádnou změnu v herním projevu obou mužstev a domácí dál diktovali tempo hry. Další branku přidal J. Hoferek, když obešel hostujícího brankaře a zasunul míč do prázdné branky. Hosté dokázali snížit zásluhou Dobiáše, který se dobře zorientoval v pokutovém území a nedal Blahovi šanci. Žádné drama se ale nekonalo, domácí dalšími třemi góly navýšili konečný výsledek na 8:1.

Branky: O. Hoferek 2, Pavelec 2, P. Hoferek, J. Hoferek, Rozsypálek, Stuchlík Dobiáš. Rozhodčí: Blažek. Diváci: 100. Topolná: Blaho Viceník, O. Hoferek, P. Hoferek, Vašťák Rozsypálek, Pavelec, J. Hoferek, Fišer Válek, Foltýn. Jalubí B: Večeřa Kovařík, Vrábl, Zich, Zapletal Andrýsek, Gajdošík, Martiňák Dobiáš, Engler.