logotj2

Topolná vyplenila Mistřice

Mistřice -Topolná     3 : 4
branky: Foltýn M., Hoferek P.,Válek A.,2
sestava:
Kačmár D.,.-Rozsypálek P.,Hoferek O.,Pavlica A.,Vašťák R.,-Foltýn M.,Pavelec D.,Hoferek J.,Mikulka M.,-Hoferek P.,Válek A.,
střídali:Blaho C.,Bursík P.,Bartošek J.,


komentář slovácký deník:
Na špatném hřišti a za velkého vedra se hrál v derby zpočátku opatrný fotbal. S úvodní brankou domácího Vávry se však rozpoutaly střelecké manévry. Hosté následně zásahy Foltýna a P. Hoferka vývoj utkání otočili. Jenže v první půli hrál prim už zmiňovaný Aleš Vávra, který do Kačmárovy sítě nasázel ještě další dvě branky, čímž završil svůj hattrick. Do druhého poločasu si tak domácí odnášeli těsný náskok. V úvodu druhého poločasu se domácí snažili držet míč na svých kopačkách, ale postupem času se začala více prosazovat Topolná. V 65. minutě se nechal lehce obejít domácí obránce Huňka a Válek sám před brankářem nezaváhal 3:3. Inkasovaná branka svázala nohy domácím ještě víc a o dalších pět minut později opět Válek otočil vývoj zápasu na stranu hostů 3:4. Autor posledních dvou branek mohl vzápětí završit rychlý hattrick, jenže Horňák mu chytil penaltu. Těsně před koncem tak měl obrovskou šanci na srovnání domácí Sedláček, v dobré pozici ale mířil vedle a hosté si tak odvezli zasloužené tři body.

Branky: 20., 35. a 43. Vávra  - 25. M. Foltýn, 30. P. Hoferek, 65. a 70. Válek.
Rozhodčí: Ševčík.
Mistřice: Horňák Huňka, Krupa, Lapčík, Vašek, Sedláček, Ondroušek (75. Špičák), Blaha, M. Bilavčík, Vávra (65. Trčka), Salajka (26. Nesázal). Topolná: Kačmár (46. Blaho) Rozsypálek (68. Bursík), Pavlica, O. Hoferek, Vašťák M. Foltýn, J. Hoferek, Mikulka, Pavelec, Válek (85. Bartošek), P. 

šanci dvou standardních situací s kterýma si ale domácí obrana poradila a tak se domácí mohli radovat ze zasloužených tří bodů.