logotj2

Podzim 2006

Topolná - Nezdenice 2:3 (1:1)

Branky: 41. Hoferek J., 72. Kropáček M. - 57., 67. Kolínek L. (penalta), 45. Bušo J. ŽK: 8. Vášťák R., 35. Nádeníček D., 66. Tůma J., 77. Viceník R., 89. Ostrožík D. - 5. Bušo J., 38. Kadlec M., 63. Smrtka M., 69. Škrabola M., 79. Michalec P. Diváci: 140. Rozhodčí: Dostálek J. - Škach M. (laik), Vápeník P. (laik).

Topolná: Tůma J. - Viceník R., Polášek R., Ostrožík D., Nádeníček D., Huňka T. (84. Plšek R.), Hoferek J., Foltýn P., Vášťák R., Mikulka T., Vlček O. (53. Pavelec D.). Trenér: Gajdošík Zdeněk.

Nezdenice: Malaska L. - Michalec P., Škrabola M. (82. Jančařík L.), Kadlec M., Švehlík F. (76. Coufalík S.), Marek P. (83. Jančařík J.), Bušo J., Smrtka M., Kolínek L., Stružka R., Uličník J. Trenér: Pospíchal Josef.

Před velmi početnou návštěvou velmi vyrovnané utkání. První šanci měli domácí Poláškem již v 5. minutě, kdy jeho střelu z malého vápna stačili obránci zblokovat na roh. V 15. minutě se hosté mohli ujmout vedení, ale kapitán Kolínek tváří v tvář gólmanovi pálil jen do něj. Domácí se v 41. minutě ujali vedení, když přes půlku hřiště prošel Hoferek a střelou k tyči nedal gólmanovi šanci. Hosté vyrovnali těsně před odchodem do šaten po trestném kopu Bušem, který vyrovnal na 1:1. Ve druhé půli se hosté v 57. minutě ujali vedení Kolínkem, který střelou z 25 metrů překvapil domácího gólmana. O deset minut později hosté zvyšovali na 1:3 z pokutového kopu za podražení gólmana domácích hostujícím útočníkem. Penaltu proměnil kapitán Kolínek. O dalších pět minut později domácí snížili na 2:3, kdy v závaru před gólmanem se nejlépe orientoval Kropáček. Domácí mohli vyrovnat v 77. minutě, ale střela z velkého vápna Poláškem trefila pouze tyč. I přes šance na obou stranách skončilo utkání výhrou hostů.

Nejlepší hráči: Polášek Radovan - Kolínek Libor.

Neděle 13.8.2006

muži: Topolná - Nezdenice     2 : 3
branky:Hoferek,Kropáček,

dorost: Topolná - Boršice      2 : 8
žáci: volno

Topolná - O. N. Ves B 6:4 (1:2)
Branky: 38., 85. Polášek R., 50. Dohnal P., 70. Hoferek J., 88. Blaho C., 90. Vášťák R. - 75., 77. Pavlas Z., 14. Bršlica J., 25. Kusák M. ŽK: 60. Ostrožík D., 72. Huňka T. - 30. Vodný K., 45. Bršlica J., 48. Franěk P., 58. Kusák M., 77. Pavlas Z. ČK: 76. Huňka T. - 55. Bršlica J. Diváci: 80. Rozhodčí: Sadil P. - Skach M. (laik), Hůsek M. (laik).

Topolná: Tůma J. - Vlček O. (38. Nádeníček D.), Viceník R., Vášťák R., Polášek R., Pavelec D. (46. Blaho C.), Ostrožík D., Kropáček M. (86. Plšek R.), Huňka T., Hoferek J., Dohnal P. Trenér: Gajdošík Zdeněk.

O. N. Ves B: Vodný K. - Štěrba J., Štefaník R. (46. Pavlas Z.), Zumr J., Kusák M., Kosík A., Jurásek P., Hlůšek J., Franěk P., Bršlica J., Pokorný L. Trenér: Kusák Michal.

V první půli byli jednoznačně lepší hosté, kteří se ujali vedení 0:2. Domácí však nesložili zbraně a v závěru poločasu vykřesali naději, když se jim Poláškem podařilo snížit na 1:2. Po změně stran se v Topolné hrála velmi nervózní hra a o vedení v zápase se přetahovala obě družstva. V 55. minutě byl po druhé žluté kartě udělené za nesportovní chování vyloučen Bršlica, který tím oslabil hostující družstvo. Topolná však hrála v početní převaze jen dvacet minut, protože v 76. minutě dostal druhou žlutou kartu i domácí Huňka za podražení protihráče z boku v nepřerušené hře. Konec nervózního duelu lépe zvládli domácí, kteří v samotném závěru rozhodli třemi rychlými brankami.

Nejlepší hráči: Polášek Radovan - Kusák Michal. 

 

Vlčnov - Topolná 2:1 (2:1) 

Branky: 12. Tomala K., 22. Křapa J. - 29. Dohnal P. ŽK: 33. Koníček J., 62. Kubíček P. - 32. Huňka T., 62. Kropáček M. Diváci: 80. Rozhodčí:Vacula Petr - Křapa Ladislav (laik), Podškubka Josef (laik).

Vlčnov: Kolek O. - Zemek P. II., Zemek P. I. (72. Bartošek J.), Tomala K., Tomala J. (46. Mikulec M.), Mikulinec P., Křapa L., Křapa J., Kubíček P., Koníček J., Baroň M. Trenér: Josefík František.

Topolná: Sklenář L. - Vlček O. (75. Plšek R.), Viceník R., Vášťák R., Polášek R., Ostrožík D., Kropáček M., Huňka T. (46. Mikulka T.), Hoferek J., Dohnal P. (46. Blaho C.), Da Costa F. Trenér: Medek Josef.

Ve Vlčnově se vše podstatné odehrálo již v prvním poločase. Ve 12. minutě obešel Tomala dva hráče, vystřelil zpoza šestnáctky a míč skončil u pravé tyč. Domácí zůstali při chuti a zúročili to ve 22. minutě, kdy Křapa rybičkou doklepával za brankovou čáru. Hosté se probudili ve 29. minutě. Dohnal vystřelil, domácí obránce tečoval balon a brankář Kolek byl krátký. Druhý poločas patřil hostům, kteří si začali více věřit, zpřesnili hru, vytvořili si několik šancí, ale domácí byli vždy včas na místě. Vlčnov hrozil spíše z brejků, ale jejich zakončení bylo mizerné. Hostující mužstvo vhazovalo dlouhý aut, míč se dostal až k Poláškovi, který míč dostal za brankovou čáru, ale předtím fauloval domácího golmana, takže gol uznán nebyl. Posledních 20 minut hosté tlačili, ale už nedokázali vyrovnat. Přes špatně odehraný druhý poločas se domácí radovali z vítězství 2:1.

Nejlepší hráči: Koníček Josef - Polášek Radovan.

Neděle 27.8.2006
muži:Vlčnov - Topolná           2 : 1
branky:Dohnal

dorost:Vlčnov - Topolná        2 : 0

žáci:Nedachlebice - Topolná   4 : 0



 

Topolná - Buchlovice 3:3 (3:0) 
 

Branky: 10. Da Costa F., 19. Polášek R., 43. Hoferek J. - 51. Grebeň T., 75. Tříska D., 76. Dvořák J. ŽK: 40. Pavelec D., 54. Ostrožík D., 81. Mikulka T. - 18. Marek J., 40. Kovařík P., 49. Pavlík M. ČK: 83. Kovařík P. (Buchl.). Diváci: 80.           Rozhodčí: Uherek L. - Šacha M. (laik), Bílka Z. (laik).

Topolná: Tůma J. - Viceník R. (17. Blaho C.), Vášťák R., Polášek R., Pavlica A., Pavelec D., Ostrožík D., Kropáček M., Huňka T. (79. Mikulka T.), Hoferek J., Da Costa F. (46. Nádeníček D.). Trenér: Gajdošík Zdeněk.

Buchlovice: Štokman J. - Tříska D., Pavlík M., Martinák R., Marek J., Marek B., Kovařík P., Janík J., Grebeň T., Čožík O. (26. Březina M., 86. Šarata R.), Dvořák J. Trenér: Martinák Víťa.

Domácí mužstvo bylo v prvním poločase lepším týmem, ale úvodní dvě vyložené šance měli hosté po přesných Markových centrech. Domácí vsítili první branku již v 10. minutě, když po rohu Hoferka hlavou zakončoval Da Costa. Za chvíli domácí Polášek prošel hostující obranou a z hranice šestnáctky zavěsil. Třetí hořkou pilulku hostům ordinoval Hoferek, který dorážel do prázdné branky. Po změně stran se změnil i obraz hry, v 51. minutě se ve vápně prosadil hostující Grebeň a hosté šli do tlaku. Korunovali jej v 75. minutě Třískou. Tečku zápasu udělal Dvořák, který se po odraženém míči trefil hlavou k bližší tyči.

Nejlepší hráči: Hoferek Jaroslav - Marek Bedřich. 


 

Neděle 3.9.2006
muži:Topolná - Buchlovice         3 : 3
branky:Da Costa,Polášek,Hoferek,

dorost:Topolná - Březolupy        2 : 1
branky:Kašný D,Franek,

žáci:Topolná - Březolupy           1 : 5
branky:Bursík,




 

Částkov - Topolná 1:1 (1:1) 
 

Branky: 13. Schuska M. - 41. Pavlica A. ŽK: 17. Krejčiřík M., 27. Jakšík M. - 4. Huňka T., 44. Pavelec D., 90. Plšek R. Diváci: 110. Rozhodčí:Kostelník Tomáš - Kubíček Svatoslav (laik), Škach Miroslav (laik).

Částkov: Mikulka D. - Řezníček R., Schuska M., Poul D., Obdržálek J., Krejčiřík M., Kaňa P., Jakšík M. (71. Gajdůšek L.), Flekač J., Doležel A., Bílý K. Trenér: Kaňovský Pavel.

Topolná: Sklenář L. - Vašťák R., Polášek R., Plšek R., Pavlica A., Pavelec D., Ostrožík D., Nádeníček D., Huňka T., Hoferek J., Da Costa F. (89. Kropáček M.). Trenér: Gajdošík Zdeněk.

Za nádherného počasí se v Částkově odehrál vcelku hezký fotbal. Útočné šance nechyběly jak u domácích, tak u hostů. Nikdo svých šancí nevyužil, až ve 13. minutě, kdy se domácí Schuska nejlépe zorientoval a vstřelil úvodní branku utkání. Zbytek poločasu se vyznamenávali spíše brankáři obou mužstev. Hostům se podařilo vyrovnat až ve 41. minutě Pavlicem, který po zmatku v obraně domácích, kterým se nepodařilo míč odkopnout, skóroval. Druhý poločas se odehrál ještě více ve svižnějším tempu, opět gólmani ukazovali své kvality. Za zmínku stojí vstřelení gólu do branky hostí, ale gól nebyl uznán pro ofsajd. V nervózním závěru se nic podstatného neodehrálo, a tak se v Částkově body dělily.

Nejlepší hráči: Schuska Michal - Pavlica Aleš. 


Neděle 10.9.2006
muži:Částkov - Topolná          1 : 1   foto:
branky:Pavlica

dorost:Ostr.Lhota - Topolná    5 : 1
branky:nehlášeno
žáci:Jarošov - Topolná           8 :0
branky:
 

Pátek 8.9.2006
dorost:Topolná - Bílovice       1 : 3
branky:Válek
žáci: Topolná - Huštěnovice   8 : 0
branky:Foltýn 4;Bartoš 3;Hanák



Topolná - H. Němčí 1:2 (0:1)
 
Branky:
 90+2. Pavelec D. - 13. Špaček K., 76. Bahula L. ŽK: 89. Viceník R., 90. Pavlica A. - 90. Rybnikář P., 90. Fibicher R. Diváci: 160. Rozhodčí: Chaloupka František - Škach Miroslav (laik), Tureček Tomáš (laik).

Topolná: Sklenář L. - Viceník R., Vášťák R., Polášek R., Plšek R., Pavlica A., Pavelec D., Kropáček M. (46. Da Costa F.), Huňka T. (60. Mikulka T.), Hoferek J. (38. Dohnal P.), Bouchal R. Trenér: Gajdošík Z.

H. Němčí: Rybnikář P. - Špaček K., Tureček M., Srnec D., Machala J. (78. Zámečník L.), Kadlček V., Huňka V. (89. Dufka M.), Fibicher R., Fábry I., Cmol M. (83. Tureček P.), Bahula L. Trenér: Kadlček L.

V Topolné se hrálo utkání velmi dobré úrovně, a to hlavně v 1. půli zásluhou obou mužstev. Hosté otevřeli skóre ve 13. minutě po pěkném centru z pravé strany, kdy Špaček nedal brankáři šanci. V této fázi utkání se zdálo, že hosté převezmou otěže zápasu, ale domácí byli i nadále více než vyrovnaným soupeřem. Zbytek poločasu se odehrál mezi šestnáctkami. Ve druhé půli hosté i nadále tlačili, ale domácí je do šancí nepouštěli. Své kvality potvrdili Horněmčané až v 76. minutě, když jejich nejlepší hráč Bahula prošel domácí obranou jako nůž máslem a zvýšil střelou k tyči na 0:2. Zdálo se, že je utkání rozhodnuto, jenže hosté svou nedisciplinovaností přispěli k dramatickému konci. Domácí v nastaveném čase snížili z trestného kopu na rozdíl jediné brány a snažili se dokonce i o vyrovnání, což už se jim ale nepodařilo.

Nejlepší hráči: Pavlica Aleš - Bahula Lukáš.

Neděle 17.9.2006
muži:Topolná - Hor.Němčí           1 : 2   foto:
branky:Pavelec

dorost: Topolná -  Havřice          2 : 1
branky:Válek,Foltýn M,
žáci: Topolná - Kudlovice           3 : 3
branky:Bartoš 2,Štefek,

Pátek 15.9.2006
žáci: Jankovice - Topolná           5 : 1
branky: Foltýn    


 

Kostelany n/M - Topolná 1:1 (1:0) 
 

Branky: 45. Šopík R. - 51. Válek A. ŽK: 16. Šopík R., 35. Šimík D., 56. Lahola I., 83. Koryčánek T. - 46. Plšek R., 82. Nádeníček D., 90. Pavelec D. Diváci: 60. Rozhodčí: Katrňák M. - Procházka L. (laik), Škach M. (laik).

Kostelany n/M: Koryčánek V. - Šopík R., Šimík D., Ventrča J., Mojžíš J., Lahola I., Koryčánek T. (88. Rychlík L.), Jaroš J. (55. Marek D.), Gabriel P. (17. Vávra A.), Dvouletý R., Bilavčík R. Trenér: Vávra M.

Topolná: Sklenář L. - Vášťák R., Polášek R., Pavlica A., Pavelec D., Ostrožík D., Nádeníček D., Huňka T. (46. Kropáček M.), Da Costa F., Bouchal R., Janeček D, Válek A. (90+3. Plšek R.). Trenér: Gajdošík Z.

Do utkání vstoupili lépe domácí, když již v 9. minutě dal Mojžíš pas Šopíkovi a ten nastřelil břevno. Ve 27. minutě začal akci domácí Ventrča, který na malém vápně dal míč pod sebe na Mojžíše, ale ten se do branky netrefil. V závěru poločasu poslal Dvouletý chytře míč patičkou na Šopíka a ten z hranice šestnáctky střelil bodlem vedoucí branku. Ve druhém poločase se dočkali i hosté, a to v 51. minutě, kdy se po rychlé akci trefil Válek. V závěru utkání se domácí snažili o vstřelení vítězného gólu, ale to se jim už nepodařilo. Závěr utkání probíhal v nervózní atmosféře a přibývalo žlutých karet na obou stranách. V 86. minutě měli ještě hosté gólovou šanci, ale výborně chytající Koryčánek jim šanci na tři body zmařil.

Nejlepší hráči: Koryčánek Vlastimil - Da Costa Francisko.

 

Neděle 24.9.2006
muži:Kostelany - Topolná           1 : 1
branky:Válek
dorost:Kostelany - Topolná         5 : 1
branky:Válek
žáci:předehráno



 

Topolná - Březová 3:1 (2:0)
 

Branky: 30., 33. Polášek R., 61. Ostrožík D. (vlastní) - 82. Mahdal O. (vlastní). ŽK: 48. Nádeníček D., 83. Vášťák R. - 19. Uher J., 52. Janků D., 63. Havlík J. Diváci: 110.Rozhodčí: Čikl B. - Švach M. (laik), Janků J. (laik).

Topolná: Sklenář L. - Viceník R., Vášťák R., Polášek R. (90. Huňka T.), Pavlica A., Pavelec D., Ostrožík D., Nádeníček D. (54. Plšek R.), Da Costa F., Bouchal R., Mrkůvka T. (69. Válek A.). Trenér: Polášek Radovan.

Březová: Pomajbík M. - Ševčík J., Ševčík J. (25. Ondřejka T.), Uher M., Uher J. (75. Kubiš Z), Miškář V., Mahdal O., Králík J., Janků D., Havlík J., Bruštík D. Trenér: Majer Josef.

V důležitém utkání dvou soupeřů, kteří již víceméně myslí na záchranu, začali lépe domácí. Hosté ale postupem času hru vyrovnali. Poté převzal taktovku utkání domácí kapitán, který nejprve ve 30. minutě pěknou střelou a poté hlavičkou o tři minuty později poslal domácí do vedení. Šanci měli poté i hosté, ale vystřelili vedle. Do druhého poločasu nastoupili hosté s jediným cílem, a to vyrovnat nejen hru, ale i skóre. V 61. minutě přehodil hostující hráč brankáře. Na čáře vykopával obránce, ale nešťastně nakopl Ostrožíka a tak hosté zkorigovali na 2:1. Poté hosté nadále útočili a měli i šance. Jejich úsilí však definitivně zmařil Mahdal, který centr domácích do pokutového území nešťastně umístil do vlastní branky a stanovil tak konečnou podobu výsledku na 3:1.

Nejlepší hráči: Polášek Radovan - Uher Josef.

 

Neděle 1.10.2006
muži:Topolná -Březová           3 : 1   foto:zápas;
branky:Polášek 2,vlastní (as.Pavlica)

dorost:Topolná - Prakšice       2 : 3   foto:
branky: Duda R. 2,

žáci:Topolná - Traplice           6 : 0   foto:zápas;
branky:Bartoš 2,Foltýn J.Hlavačka,Pinko,Hanák,

Pátek 28.9.2006
dorost:Tupesy - Topolná         2 : 2
branky: Duda R.,Mašlan,



 

Mistřice - Topolná 3:2 (1:2) 
 

Branky: 1. Sedláček P., 58. Vašek J., 61. Engler I. - 14. Da Costa F., 43. Ostrožík D. (penalta). ŽK: 19. Duda P., 40. Vyoral P., 42. Jánoš P. - 18. Mikulka T., 19. Válek A., 45. Pavelec D., 48. Vášťák R., 50. Sklenář L., 61. Pavlica A. ČK: 58. Sklenář L., 69. Pavelec D. (Topolná). Diváci: 120.Rozhodčí: Šlahůnek R. - Sklenář P. (laik), Škach M. (laik).

Mistřice: Abrhám T. - Vyoral P., Váverka L., Stašek L., Sklenář P. (45. Vašek J.), Sedláček P., Ondroušek M., Jánoš P., Engler I. (85. Horňák M.), Duda P., Blaha T. Trenér: Vašek Jaromír.

Topolná: Sklenář L. - Viceník R., Vášťák R., Válek A., Plšek R., Pavlica A., Pavelec D., Ostrožík D., Nádeníček D., Mikulka T. (59. Tůma J.), Da Costa F., Bouchal R. Trenér: Dohnal Jiří.

Na hodovou neděli v derby utkání začali domácí agilně a již ve 30. vteřině vstřelili úvodní branku Sedláčkem. Hra se vyrovnala a ve 14. minutě vyrovnal Da Costa. Ve 43. minutě po faulu na útočícího hráče hostí byl nařízen pokutový kop, který s přehledem Ostrožík proměnil. Do druhého poločasu nastoupil domácí tým ve zlepšené formě, jejímž výsledkem bylo v 50. minutě srovnání stavu na 2:2 Vaškem. V 58. minutě šel předčasně pod sprchy brankář hostí Sklenář za vulgární kritiku hlavního rozhodčího. Mistřice početní výhodu využily hned o 3 minuty později, kdy kapitán Engler vstřelil vítěznou branku domácího týmu. Domácí v početní převaze diktovali tempo hry, čemuž napomohlo další vyloučení hostujícího hráče Pavelce po druhé žluté kartě. Domácí i přes početní převahu další brankunedali a v tabulce si připsali další velmi důležité body.

Nejlepší hráči: Pavel Jánoš - Da Costa Francisko. 
 

Neděle 8.10.2006
muži:Mistřice - Topolná             3 :2 
branky:DaCosta;Ostrožík;

dorost:Nedakonice - Topolná      3 :1 
branky:Haša;

žáci:Mistřice - Topolná              1 : 1
branky:Foltýn;


 

Topolná - Nivnice 2:1 (2:0) 
 

Branky: 16. Pavelec D., 26. Dohnal P. - 70. Mahdal R. ŽK: 73. Kurtanský R. - 87. Haloda Z. Diváci: 100. Rozhodčí: Vacula Petr - Skach Miroslav (laik), Píška Josef (laik).

Topolná: Janeček D - Viceník R. (42. Kurtanský R.), Vašťák R., Polášek R., Pavlica A., Pavelec D., Ostrožík D., Nádeníček D. (89. Kropáček M.), Huňka T. (66. Blaho C.), Dohnal P., Bouchal R. Trenér: Polášek R.

Nivnice: Gregor L. - Šlapal R., Trtek M. (46. Vystrčil M.), Pijáček R., Pagáč R., Mudrák P., Mahdal R., Mahdal M. (84. Krajčovič Z.), Kraj­za R. (57. Vychodil J.), Hladiš M., Haloda Z. Trenér: Bortl L.

Začátek utkání se nevydařil ani jednomu mužstvu. Bylo zde plno nepřesností a chyběla finální přihrávka. Nejdříve se probudili domácí, když v 16. minutě Pavelek napřáhl a střelil úvodní branku utkání. Domácí zůstali při chuti a o 10. minut později zvyšoval Dohnal střelou k levé tyči Gregorovy brány. Poté se hra vyrovnala a hosté si vytvořili pár slibných šancí, ale selhali v koncovce. Již od počátku druhého poločasu udávali tempo hry hosté, měli jasnou převahu a zlepšili se v kombinaci, ale gólmana Janečka nedokázali překonat. V 70. minutě Mahdal napřáhl zpoza vápna a míč skončil u levé tyče Janečkovy brány. Hosté zvýšili svůj tlak, dostali se do slibných šancí, ale Janeček byl pozorný. V závěru utkání měl vyrovnání na noze Pagáč, ale z malého vápna minul domácí bránu. Domácí tak nakonec udrželi vítězství, přestože hosté hráli druhý poločas lépe a určitě by si zasloužili remízu.

Nejlepší hráči: Dohnal Pavel - Šlapal Roman.


Neděle 15.10.2006
muži:Topolná - Nivnice          2 : 1   
branky:Pavelec,Dohnal,

dorost:Topolná -Šumice      2 : 3  
branky: Kašný,Dufka;

žáci:Topolná - Babice          7 : 0  
branky:Bartoš 5,Foltýn J.Pinko,



Topolná - Popovice 0:0 (0:0)

ŽK: 41. Pavelec D., 82. Ostrožík D. - 27. Tetera T., 58. Dufka M. 
Diváci: 70. 
Rozhodčí: Michal Hůlka - Miroslav Škach (laik), Miroslav Nevařil (laik). 

Topolná: Lapčík M. - Polášek R., Pavelec D., Ostrožík D., Nádeníček D., Hoferek J., Gajdošík P., Foltýn P., Fiala K., Dohnal P., Bartoš P. 
Střídání: 46. Mikulka za Nádeníčka, 65. Doležal za Gajdošíka, 81. Huňka za Dohnala. Trenér: Zdeněk Gajdošík. 

Popovice: Šesták V. - Tetera T., Stašek M., Prajza M., Omelka J., Musil O., Mimránek L., Jegla R., Hladný T., Dufka M., Bureš R. 
Střídání: 66. Bičan za Staška, 79. Tureček za Jeglu. 
Trenér: Ladislav Jegla. 

Bojovné a dramatické utkání, ve kterém byl hrbolatý terén překážkou pro obě mužstva. Nejlépe se s tímto faktem vyrovnali v prvním poločase hosté, kteří v 6. minutě Musilem z výhodné pozice přestřelili nad. Do dalších šancí se postupně dostávali popovický Koler alias Marek Prajza, který ze dvou šancí vždy nastřelil gólmana. Domácí se dostali do největší šance v závěru poločasu, kdy Pavelec z přímého kopu trefil tyč a odražený míč napáli Hoferek do brankáře Šestáka. Druhý poločas začali aktivně domácí, ale jejich veškeré pokusy končily mimo branku. V 64. minutě se do velké šance dostal Pavelec, jeho pohotovou střelu Šesták vyrazil a i dorážka Ostrožíka skončila rohem. Hosté se dostali do tlaku opět v závěru zápasu a v nastaveném čase pohotová střela Omelky skončila těsně vedle pravé tyče domácích. Remíza je tak pro oba týmy zasloužená. Nejlepší hráči: Polášek - Šesták.

Topolná - Vážany 2:1 (1:1) 
 

Branky: 15. Huňka T., 53. Dohnal P. - 12. Březina J. ŽK: 41. Vášťák R., 89. Ostrožík D. - 43. Březina J., 71. Čevora B. Diváci: 64. Rozhodčí: Hubál Lukáš (7) - Ševčík Petr (4), Škach Miroslav (laik).

Topolná: Janeček D. - Vášťák R., Polášek R., Pavlica A., Pavelec D., Ostrožík D., Huňka T. (70. Nádeníček D.), Dohnal P. (72. Válek A.), Da Costa F., Blaho C. (88. Plšek R.), Čechmánek P. Trenér: Polášek Radovan.

Vážany: Šoustek O. - Šotc R., Vaculík A. (46. Roubalík S.), Trlida M., Pavlíček R., Pavlíček M., Oharek L., Machynka J., Kolář M., Čevora B., Březina J. (87. Měšťánek R.). Trenér: Soustružník Milan.

Po hustém dešti bylo hřiště velmi kluzké, z čehož pramenilo množství nepřesností na obou stranách. Ve 12. minutě protlačil míč za záda domácího brankáře Březina a hosté vedli 0:1. Domácí s odpovědí dlouho nečekali a v 15. minutě srovnávali z přímého volného kopu Tomášem Huňkou. Ačkoliv měla obě družstva do poločasu ještě množství vyložených brankových šancí a proti brankářům stál několikrát jen osamocený útočník, skóre zápasu se v první pětačtyřicetiminutovce již nezměnilo. V 53. minutě hostující obrana neuhlídala Dohnala, který se nejlépe zorientoval na malém vápně a doklepl za záda hostujícího brankáře, a bylo to 2:1. I poté bylo na obou stranách množství brankových situací, ale z žádné již gól nepadl.

Nejlepší hráči: Dohnal Pavel - Pavlíček Radek.

Delegát utkání: Šťastný.

 

Neděle 29.10.2006
muži:Topolná - Vážany          2 : 1   
branky:Huňka;Dohnal;

dorost:Topolná - Babice        2 : 0  (nedohráno)
branky: 

žáci:Topolná - Mařatice         0 : 6 
branky:



Huštěnovice - Topolná 5:0 (2:0)
Branky:
 10. Silný F., 13. Chlachula T., 47. Kryška M. (penalta), 80. Přívara M., 89. Váverka A. ŽK: 51. Malenovský P., 75. Silný J. - 40. Vašťák R., 49. Huňka T., 70. Pavelec D., 89. Ostrožík D. Diváci: 41. Rozhodčí: Zpěvák P. - Čechmánek P. (laik), Dohnal J. (laik).

Huštěnovice: Střítecký O. - Váverka T. (70. Přívara M.), Váverka A., Sklenář R., Silný F. (50. Zlámalík R.), Petrželka J., Malenovský P., Kryška M. (64. Silný J.), Černý P., Chlachula T., Adamík O. Trenér: Cebula Zdeněk.

Topolná: Janeček D - Vášťák R., Válek A., Polášek R., Pavlica A. (7. Bouchal R.), Pavelec D., Ostrožík D., Huňka T., Čechmánek P., Da Costa F. (59. Dohnal P.), Blaho C. Trenér: Polášek Radovan.

Domácí připravili pro hrstku diváků parádní podzimní rozlučku. Při první brance prokázal rozhodčí cit pro hru, po ruce hostujícího Blaha ponechal výhodu ve hře a dlouhán domácího výběru Sklenář naservíroval míč na zlatém podnosu pro nabíhajícího Silného, který nemohl minout. Druhý gól přidal ranou z hranice šestnáctky Chlachula. Hosté hráli v poli vyrovnanou partii, ale v koncovce byli jaloví. Dvě minuty po změně stran byl v pokutovém území faulován Kryška a sudí ukázal nekompromisně na penaltový puntík. Sám postižený pokutový kop s přehledem proměnil. Do listiny střelců se ještě zapsal střídající Přívara a tečku za povedeným utkáním udělal z trestného kopu v samém závěru Aleš Vaverka. Hosté si tak odvezli nepopulárního bůra. Stínem utkání bylo zranění hostujícího Pavlici, který si při pádu poranil klíční kost.

Nejlepší hráči: Sklenář Robert - Čechmánek Pavel.

 

Neděle 12.11.2006
dorost:Topolná - Babice                3 : 1    opakované utkání
 

Neděle 5.11.2006
muži: Huštěnovice - Topolná            5 : 0   
branky:

dorost: volno        


žáci: Bílovice- Topolná                     5 : 3 
branky:Pinko,Tureček,Hlavačka,