logotj2

Víkendové zápasy TJ Topolná 9. 6. 2013

Muži

TJ Medlovice - TJ Topolná 1:3 (0:2)

 

Střelci: Mrkůs - Hoferek J., Karmazín P., Stuchlík Mar.

 

Sestava Topolná: Blaho C., Vašták R., Pavlica A., Ostrožík D., Viceník R., Hoferek J., Polášek R., Stuchlík M., Mikulka M., Karmazín P., Válek A.

Střídali: Kašný D., Huňka T., Indruch M.

 

 

Komentář: Hosté začali utkání aktivně, kdy domácí zatlačili na svoji polovinu. Vinou špatné koncovky a výborně chytajícího golmana Kuchaře, byl stav po 30 minutách 0:0. Poté se nádherně uvolnil Hoferek a předložil míč Karmazínovi a ten do prázdné dorážel na 0:1. 5 minut před poločasem se pěkně trefil z přímého kopu Hoferek a za tohoto stavu se šlo do kabin 0:2. Druhá půle začala ve vlažném tempu, kdy hosté opět spalovali šance a domácí hrozili z brejků. Po nedorozumění hostující obrany propadl míč k Mrkůsovi a ten nedal šanci Blahovi 1:2. Poté hosté ještě víc z nervozněli a vyrovnávací gol visel ve vzduchu. Pak nádherně vyslal Pavlica Stuchlíka do brejku a ten se nemýlil 1:3. Konec utkání se už dohrával z povinnosti a tak hosté si odváží zasloužené tři body.

 

Dorost

FS Napajedla - Baťov 1930

Střelci:

 

Sestava FS Napajedla:

Střídali:

 

Žáci

TJ Nivnice - TJ Topolná 2:2 (2:1)

 

Střelci: Mráz, Kučera,

 

Sestava: Szkibik - Belej, Dohnal, Jurčík T., Jurčík R. - Večeřa D., Mikoška, Viceník T. - Kučera, Mráz, Mikšík

Střídali: Večeřa L.

 

Do posledního zápasu této sezóny jsme vstoupili aktivně a během uvodních 10 minut jsme měli 3 šance na vstřelení gólu. Bohužel na kopačky útočníků byla asi přilepena cukrová vata z nedalého dětského dne, tak jsme gól nevstřelili. Pravidlo nedáš - dostaneš se stalo skutečností, když v 15 minutě z úrovně velkého vápne nechytatelnou střelou skóroval Chovanec. My jsme však po chvilce hry vyrovnali Mrázem. Po vyrovnávacím gólu jsme zcela vyprázdnili střed hřiště a přestali hrát. "Odměnou" nám  byl inkasovaný gól z úrovně velkého vápna a opět nechytatelnou střelou Chovancem. Celý první poločas jsme pak dohrávali zakopaní před vlastním velkým vápnem.

Druhý poločas se situace obrátila. Domácí jsme ždímali jako citron a byla jen otázka času kdy padne gól. V očekávání inkasovaného gólu domácí natahovali čas jak mohli a již od 15 minuty druhého poločasu vyvolávali "Pískej konec" Gól bohužel padl až ve 25. minutě, kdy po pěkné akci skóroval Kučera. Když jsme na konci neproměnili šance Dana Mráze, nadějný trestný kop Tomášem Jurčíkem a utěšenou střelou Jirky Mikošky, byl zápas ukončen za stavu 2:2. Nutno říc, že remíza byla spravedlivá.

V neděli 16.6. 2013 v 10:00 Vás zveme na oficiální rozloučení s ročníkem 1998 a přívítání ročníku 2002. Bude sehráno utkání žáků proti výběru trenérů.

 

Přípravka

TJ Slavoj Jarošov - TJ Topolná  9:1 (5:0)

 

Střelci: Bednařík